Kedves oktatók! Kedves érdeklődők!#

Ön itt a SprichWort platform feladat részében van és innen minden fontos oldalt elér. A feladatokat, teszteket és önértékelő íveket tartalmazó oldalak a Weboldalak tanulóknak link alatt (lásd alább) érhetőek el.

Előszó
#

Az előszóban egy rövid bevezetést olvashat arról, hogy mi mindent találhat a SprichWort platformon és mindez milyen célokat szolgál.
Előszó

Áttekintés
#

Ezen az oldalon különböző áttekintéseket talál. Van egy áttekintés minden közmondásról, amelyhez feladatok készültek. Egy második áttekintésben találhatók a témák és a hozzájuk tartozó közmondások. Ezen kívül a többnyelvű feladat- és gyakorlatkínálatról is találhat itt egy áttekintést.
Áttekintés

Ellenőrző listák
#

Az itt felsorolt ellenőrző listák segítségével megtervezhető az egyes közmondásokhoz tartozó tanulási folyamat. A leírások lehetővé teszik az egyes témák tudatos kiválasztását.
Ellenőrző listák

Magyarázatok
#

A tanulóplatform néhány eleméhez szükséges legalább egy kis magyarázat, mert ezek az elemek ugyan a tanulóplatformon kívül is megtalálhatók, de az adott kontextusban sajátos jelentéssel bírnak. Innen megtudhatják például, hogy mit értünk feladatok és gyakorlatok alatt, mit jelentenek a fázisok és hogy oldhatók meg a feladatok és gyakorlatok.
Magyarázatok

Weboldalak tanulóknak
#

Itt juthat el azokhoz az oldalakhoz, amelyek elsősorban tanulóknak készültek. Itt megnézheti a feladatokat és gyakorlatokat és fel is dolgozhatja azokat, valamint a tesztek és az önértékelő ívek is rendelkezésére állnak, hogy megtekintse vagy feldolgozza azokat. A saját eredményeit megtalálhatja ott is, a Saját eredményeim alatt. Végül néhány, tanulóknak szóló tippet is elhelyeztünk itt.
Weboldalak tanulóknak

További tananyagok
#

Ezen az oldalon - ha kívánja - saját tananyagokat (feladatlapokat stb.) tölthet fel és mások anyagait is megnézheti, letöltheti és felhasználhatja. Mindezt természetesen csak a szerzői jogok figyelembe vétele mellett, amelyek betartásáért kizárólagosan az adott szerző felelős.
További tananyagok

És ha közmondásokkal kapcsolatos további anyagok iránt érdeklődik, akkor tegyen egy kitérőt erre az oldalra Eredmények, ahol további szakmai és tudományos anyagokat találhat.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
«