További tananyagok#


Ezen a helyen olyan további, nem interaktív tananyagokat gyűjtünk össze, amelyeket a platform használói (tanárok, tanulók és fejlesztők) készítettek és töltöttek fel. A mellékletek a szokásos formátumokban (*.doc vagy *.docx Word-dokumentumok esetén, *.ppt vagy *.pptx Powerpoint-fájlok esetén, *.jpg vagy *.png képeknél, *.mp3 audio-fájloknál stb.) és ne védett fájlok formájában kerüljenek fel.

Minden ide feltöltött feladatnak és gyakorlatnak tartalmaznia kell a szerzői jogokat és nyelvileg korrektnek kell lennie. A feltöltéssel egyidejűleg engedélyt ad másoknak a feltöltött anyagok oktatási célból történő felhasználására.

A SprichWort csapat fenntartja magának a jogot, hogy a benyújtott feladatokat és gyakorlatokat szükség esetén szakmai és tudományos szempontból átdolgozza, a "További tananyagok" oldalon belinkelje vagy akár törölje.

Hogy lehet megtekinteni a feltöltött feladatokat és gyakorlatokat?
#

Kattintson balra fent az "Anhänge" (Csatolt adatok) fülre. Ekkor megnyílik az eddig feltöltött fájlok listája. A csatolmány nevére való kattintással megnyitja azt (Megjelenhet az a kérdés, hogy melyik program nyissa meg a fájlt. Többnyire elegendő a felajánlott programot egy kattintással elfogadni). Tartalom és helyesség tekintetében kizárólag a szerzők vállalják a felelősséget.

Hogy lehet feltölteni feladatokat és gyakorlatokat?
#

Kattintson balra fent az "Anhänge" (Csatolt adatok) fülre. Ott választhatja ki a feltöltendő fájlt. Hozzáfűzhet egy rövid megjegyzést ill. egy rövid leírást is. Ez után már csak a Hochladen (Feltöltés) gombra kell kattintania. Ezzel kész is van. Ha sikerült, megjelenik a csatolmánya a csatolmányok listájában.

Linkek néhány különösen jól sikerült feladatra és gyakorlatra:#

(Jelenleg még nem áll rendelkezésre!)

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
«