Előszó#

Bevezető a didaktikai részhez#

Közmondásokkal kapcsolatos interaktív feladatok ill. gyakorlatok, tesztek és önértékelés?

Mindez az internet által nyújtott hatalmas kínálat ellenére nem magától értetődő. Elvétve akadnak közmondásgyűjtemények és ha a frazeológia és a parömiológia területén kiismerjük magunkat, még találunk tudományosan megalapozott interaktív gyakorlatokat is, de csak frazeológiai témában, nem pedig közmondásokról. Olyan átfogó közmondáskínálatot, mint amit a SprichWort platform nyújt, tudomásunk szerint még nem készítettek és nem hoztak nyilvánosságra.

Hagyja, hogy gondolkodásra serkentsék mindazok a szempontok, amelyeket a Feladatok és gyakorlatok feldolgozása, a SprichWort-adatbázisban történő keresgélés vagy személyes közmondástudásának és -ismeretének ellenőrzése során a Közmondástesztekben és az Önértékelőívekben megismerhet.

Végül szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy arra is van lehetősége, hogy a platformon maga is aktivizálódjon. Feltölthet tananyagokat (a szerzői jogok figyelembe vételével!) vagy a SprichWort-Community-n, vagy a MySpace, Twitter és Facebook közösségi oldalakon megvitathat egyes szempontokat, kérdéseket tehet fel, másoknak segítséget nyújthat ...

Ha felkeltettük az érdeklődését, ajánljuk az alábbi közmondást:
Jó pap holtig tanul.

Az Ön SprichWort csapata!

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
«