Előszó#

Mi található a "Feladatok és gyakorlatok" részben?#

Közmondásokkal kapcsolatos interaktív feladatok ill. gyakorlatok, tesztek és önértékelés?

Ez aztán felkelti a figyelmünket, sőt valósággal már fel is szólít arra, hogy belekóstoljunk egy kicsit, már csak azért is, hogy tudjuk, mennyire vagyunk otthon a közmondások területén. Nem egyszer láttunk már ilyesmit korábban is, de nem nagyon próbálgattuk, vagy ha igen, akkor sem használtuk intenzíven. Vajon miért?

Az egyik ok biztosan az lehet, hogy mindeddig még nem akadtunk ilyesmire. Hát igen, közmondásokhoz kapcsolódó interaktív gyakorlatokat, beleértve teszteket és önértékelést, ennyire koncentrált és mindenekelőtt szisztematikus formában nem lehet minden sarkon és minden tankönyvben találni.

Hagyja, hogy elkápráztassa minden felület, amelyeket a gyakorlatok megoldása közben fog megismerni. Néhány gyakorlat még egy második SprichWort-világba, az adatbázisba is elirányíthatja, ahol közmondások további érdekes oldalait mutatják be.

Végül ha gondolatban kitombolta magát a gyakorlatok megoldása közben, és felfedezett, illetve tanult valami érdekeset, akkor erről mesélhet a SprichWort-Communityben.

Tehát rajta, vesse bele magát a szórakozásba, és kapcsolódjon ki velünk!

az Ön SprichWort-csapata!

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
«